Llibres curs 2020-21

 

Comercial Girona, la distribuïdora de llibres contractada, prepararà els lots amb els diferents llibres necessaris per al proper curs per a totes aquelles famílies que desitgin adquirir-los.

Serà imprescindible fer-se soci de l’AMiPA per a realitzar la comanda.

  • On efectueu la reserva i quan?

Podreu adquirir els llibres i el material a través de la pàgina web de la distribuïdora. Les dades per accedir-hi i el termini en el qual podreu fer la compra són:

www.comercialgirona.cat/comandes

CODI CENTRE: BERTIC0086

TERMINI D’ACCÉS: Del 1 al 10 de setembre

L’entrega d’aquesta comanda es farà a finals de mes.

  • Quin és el procediment?

Caldrà accedir a la web de la distribuïdora mitjançant l’adreça que us hem facilitat.

En primer lloc, us haureu de registrar com a pares, mares o tutors dels alumnes i crear el vostre compte indicant les vostres dades de contacte i una contrasenya. Això us permetrà consultar les comandes que hàgiu efectuat sempre que vulgueu i durant el termini indicat.

Seguidament, podreu seleccionar el curs que farà el vostre fill/a i els llibres i folres que desitgeu comprar.

Finalment, es demanarà que seleccioneu l’adreça de lliurament, indiqueu el nom de l’alumne/a i que efectueu el pagament.

  • Com us feu socis de l’AMiPA?

En el mateix moment en que es fa la comanda de llibres, també podreu efectuar el pagament de la quota d’AMiPA. Això us permetrà gaudir d’un descompte sobre el preu de venda al públic dels llibres que constarà aplicat en els preus de la web.

El descompte en la quota per fill s’aplica directament en la segona compra i successives.

  • Podeu demanar els llibres folrats?

Si voleu els llibres folrats (en les ocasions que així es pugui), caldrà que també seleccioneu en la vostra comanda els folres dels llibres que adquiriu. Es tracta d’un folre de plàstic termo-segellat a mida del llibre. El servei de folrat té un cost de 2€/unitat.

  • Quins mètodes de pagament hi ha?

El mètode de pagament és amb targeta de crèdit/dèbit en el moment de realitzar la compra online.

  • Com rebreu els llibres?

Tindreu dues opcions a escollir segons si seleccioneu les despeses addicionals de transport:

  • Opció 1: Els llibres encarregats i pagats, us els lliurarem a l’escola els vostres fills/es els trobaran a l’aula a l’inici de curs. (En aquest cas, NO s’han de seleccionar les despeses de transport; doncs el cost de l’enviament és 0€)

  • Opció 2: Rebre els llibres directament a casa vostra. Aquesta opció té un cost de 4,55€ per comanda. (En aquest cas, HEU de seleccionar les despeses d’enviament).

En el cas que algun llibre estigui esgotat en el moment de l’entrega, aquest es cobrarà i es lliurarà directament als alumnes a classe, per tant no tindreu la molèstia d’anar diverses vegades a adquirir-los.